Ицо Хазарта пуска самостоятелно парче

 

"Хип-хоп" е първият епизод от поредицата "One Shot"

 

 

Фронтменът на "Ъпсурт" Ицо Хазарта изненада феновете си като обяви през официалния сайт на лейбъла Facing The Sun, че пуска самостоятелно парче "Хип-хоп". Клипът е първият от серията "One Shot", продуциранa от FacingThe Sun, в която едно МС рапира, докато върви по улицата.

 

 

Концепцията на клиповете е връщане към корените на хип-хопа, а именно реденето на рими върху бийт от едно МС в сайфър. Режисьор на първите два клипа от серията ще бъде Валери Милев, снимал класики като "Бела жига" и "Ослушай се", а следващите гости пред микрофона в новата поредица на Facing The Sun ще бъдат някои от най-големите имена в мейнстрийм и ъндъграграунд хип-хопа у нас.

 

 

Чети и: Marteen & Daze пуснаха нов клип с подкрепата на БАН

 

 

Ицо Хазарта описа парчето си с думите: "От доста време исках да направя точно такава песен. Радвам се, че точно пилотният сингъл от проекта ми ще бъде и първият клип от поредицата "One Shot" и дебело подчерта, че този трак не променя позицията му на член на Ъпсурт. Напълно в хип-хоп традициите Хазарта подготвя самостоятелен албум, както много членове на рап банди като Wu-Tang Clan и Cypress Hill през годините са правили. Премиерата на „Хип-хоп” е планирана за 17 май, събота, в 16.00 часа в официалните канали на лейбъла Facing The Sun в сайтовете за видеосподеляне YouTube и Vbox7. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика