Христо Младенов пусна с дебютната си песен

 

"Продължавам" има казва много

 

 

Дебютната песен на талантливия поп изпълнител Христо Младенов е вече факт. Полуфиналистът от "Гласът на България" е избрал за своето парче символичното име „Продължавам“, с което подсказва на феновете посоката на творческото си развитие. Освен с песен и видео към нея, избраникът на Данчо Караджов, може да се похвали и с участие в спектакъла на Нешка Робева - "Мистерията Еньовден".

 

 

"С дебютната си песен искам да вдъхна кураж и желание на хората да не спират да се борят, да продължават напред със своите начинания, да знаят, че всеки край е едно по-добро начало. Песента е за всички, които имат нужда от силна вяра в себе си и за тези, които никога не се предават пред трудностите!" - коментира младият талант.

 

 

Всеки от участниците в самото видео, всъщност е човек, който продължава напред и не спира да се развива. Главни действащи лица в клипа са: актьорът Ники Станчев, българският Джако - Антонио Танов, талантливата актриса Цветелина Войнова, илюзионистът Венсан, моделът Никол Костова, актьорът Емануил Костадинов и мимът, познат от Цветан Найденов. Вижте лентата тук:

 

 

 

 

Музиката на песента е дело на самия Христо в съавторство с композитора Юлиян Янев, който е направил и аранжимента, а автор на текста е Елица Наумова, също полуфиналист в "Гласът на България".

 

 

"Радвам се, че промотирането на песента ми съвпада с началото на световното първенство по футбол. Смятам, че това е знак от съдбата, с малко късмет песента може да се превърне в българския вариант на футболния химн за 2014" - шегува се Христо.

 

 

Чети и: Любен влюбен в новото си видео

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика