"Дърта пияница" вече има видео

 

Радо Михов представя една типично българска история

 

 

Ънъдърграунд хита на Радо Михов "Дърта пияница" е най-емблематичното изпълнение, с което ще се запомни последното издание на риалити формата "България търси талант". Нарекоха Радо "поетa с китарата", а в историята на парчето се припознаха толкова много хора, че песента за няколко дни се превърна в най-споделяното клипче в мрежата у нас.

 

 

Наскоро Радо Михов и група Slaff заснеха видеоклип към "Дърта пияница" с участието на актрисата Евелин Костова, в ролята на момичето, запретнало ръкави над домашната баница. Оператор на клипа е самият басист на групата – Стефан Врачев, а режисьор Елена Грозданова. "Много се радвам, че направихме клипа, че Евелин се съгласи да участва, както и че айряни подкрепиха парчето. То си е историята на много българи, включително моята, погледната по забавен и самоироничен начин. В клипа загатваме за друга българска черта – ценността на дома и семейството, която да допълни палитрата от емоции и спомени от нашия живот”, споделя харизматичният Радо.

 

 

Текстът и музиката финалистът от риалити формата пише преди две години, а явяването си на кастинга именно с тази песен смята за божия намеса,  защото един ден докато си го тананика, вижда плакат за шоуто и решава да участва.

 

 

Радо Михов и група Slaff работят и върху друга своя авторска музика, като едно от парчетата - "За да си с мен" изпълниха на финала на "България търси талант". След края на шоуто музикантите започнаха да подготвят специален летен проект за феновете си, подробности за който ще разкрият съвсем скоро.

 

 

Вижте клипа на "Дърта пияница" тук:

 

 

 

 

Чети и: Премиера: David Guetta - Lovers On The Sun

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика