Българка със самостоятелен сингъл в Лос Анжелис

 

Петя Александрова представи песента си "Part of Me"

 

 

Изпълнителката Петя Александрова (Alеxa) издаде авторска песен в Холивуд. Парчето е с името "Part of Me", а българските фенове могат да го проследят в сайта youtube. Видеото към песента е заснето от режисьора Серж Роднънски, който работи със звезди от ранга на Кристина Ричи ("Семейство Адамс", "Каспър"), Майкъл Медсън (Kill Bill, SIn CIty) и др. Текстът е дело на самата Alexa, a музиката пишат тя  и младият холивудски продуцент Тони Родини.

 

 

 

 

На премиерата на Part of Me в бар “Лексингтън”, даунтаун Лос Анджелис, Alexa разказва историята около раждането на песента. Признава, че написването на “Part of Me” ѝ помага да се пребори със странностите на Холивуд и да се върне към себе си. Надява се тази песен да вдигне духа на някого в труден момент.

 

 

"Прекалено лесно е да си пропилееш младостта в Холивуд.  Има доста акули тук- такива, които чакат млади момичета като мен да кацнат на LAX сами и без идея какво ги очаква. Лос Анджелис е град на странности - всеки ден някои си тръгва и друг пристига в града на ангелите, всеки иска най-хубавото, всеки ден нещо се случва - премиери, евенти, и работа, работа, конкуренция, конкуренция - а съвсем малко място за любов! Минах през много личностни премеждия в Холивуд. Но аз съм българка - ние сме инати и не се даваме лесно. Любовта към близките и към това което правя и българският ми инат ме запазиха. За тази част от мен пея в “Part of Me”. Мисля, че всеки един от нас носи тази специална част от себе си - нещо, заради което си струва да продължаваме...Каква е тази част от теб?”- обърна се изпълнителката към публиката в края на  шоуто.

 

 

Петя планува издаването на нова песен съвсем скоро, а сега и предстоят редица клубни участия в града на ангелите.

 

 

Чети и: "Дърта пияница" вече има видео

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика