Атанас Колев пусна сингъла "Шах и мат"

 

Фенове избраха заглавието на първото самостоятелно парче на Атанас

 

 

Атанас Колев, който бе сред фаворитите на публиката във втория сезон на X Factor, е готов с първия си самостоятелен сингъл. Още по време на шоуто изпълнителят впечатли Саня Армутлиева с таланта и яркото си присъствие на сцената и тя неслучайно го покани да се присъедини към продуцентската ѝ компания Вирджиния Рекърдс. Най-голямо му постижение в рамките на шоуто беше да покаже на зрителите, че освен да рапира като най-добрите световни хип-хоп артисти, той може и да изпее по впечатляващ начин баладата на Енрике Иглесиас “Hero”.

 

 

Няколко месеца след финала на формата Наско записа общото си парче с Deep Zone Project “Zig Zag”, което продължава да е сред най-излъчваните в радио и телевизионния ефир. Истинска еуфория обхвана феновете на тийн идола при новината за първия му солов проект и след близо 30 хиляди гледания на фрагмент от записа в студиото в сайтовете за видеосподеляне песента и клипът са вече факт.

 

 

Наско за пореден път е проявил креативността си като автор на текста, а музиката и аранжиментът на „Шах и мат” са дело на Васко Иванов-Dexter. Заглавието избраха последователите на артиста във Facebook след излизането на тийзъра към песента.

 

 

Сюжетът на клипа, режисиран от Bashmotion, който стои зад най-успешните музикални продукции в момента, пресъздава тичпичното за изпълнителя ежедневие през лятото с преживяванията на баскетболното игрище и летните партита с приятели.

 

 

Чети и: Били Хлапето забърка коктейла на това лято

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика