Голи красавици за Румънеца и Енчев

 

Момичета се събличат по бански в центъра на София нови хит на музикалния тандем

 

 

Хитовият дует Румънеца и Енчев има чисто ново парче. "Виж т‘ва тяло", обещава да нагорещи дискотеките и клубовете. Заради видеото му секси момичета се съблякоха вчера по бански на пъпа на София, и то съвсем навън - сред свежия ноемврийски въздух. Истинската атракция бе по повод заснемането на видеото към новото парче, дело на хитовия режисьор Башмоушън.

 

"Виж т‘ва тяло" ни връща към енергичния купонджийски заряд на вечния хит на хип-хоп дуета "Пипни ме тук". Текстът е на Енчев, музиката и аранжиментът – на Румънеца, а женският вокал - на сексапилната певица Мариета.

 

 

 

 

Песента е провокирана от факта, че напоследък външността ни се превръща в най-ценния капитал и сякаш в нея се инвестира най-много. "Вече не живеем в материални времена, а в телесни, плътта  е новото злато", описва действителността Енчев. "Всеки сам си е медия, снима се, публикува се, лайква се и се коментира", допълва Румънеца. Въпреки това, Румънеца и Енчев нямат нищо против да потанцуват сред момичета с идеални форми в предстоящия видеоклип, за който очаквайте подробности съвсем скоро.

 

 

Чети и: Графа неуморен за акустичната си програма

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика