Видео: Десислава и NANA - Cotton Candy

 

Парчето ще гони върхове в световните денс класации

 

 

На 23 ноември се състоя премиерата в ефир на новото видео към парчето Cotton Candy. Сингълът е плод на съвместната работа на Десислава и германския рапър NANA. Деси е позната с различните си музикални превъплъщения, като в новия си проект с изпълнителя на хитовото парче от 90-те години „He’s coming”, певицата залага изцяло на поп-денс звученето.

 

 

Видеото към „Cotton Candy“ е режисирано от Николай Скерлев. В клипа участват красивите момичета от балет FAME. Видеото на Cotton Candy бе заснето още през август тази година, ден преди участието на NANA в концерта „I Love the 90’s” в Лозенец.

 

 

 

 

„Още при първата ми среща с Деси преди няколко години бях сигурен в реализацията на съвместен проект, който ще взриви не само българските, но и световни класации. Още преди работата върху парчето и видеото към „Cotton Candy“ усещах, че с Деси сме от една и съща кръвна група. И двамата сме професионалисти и обичаме да изпипваме всичко в детайли“, заяви изпълнителят на “Remember The Time” и “Lonely”.

 

 

„Бях горда когато NANA избра мен, за да направи дуетно парче. Преди години съм си пяла „I’m lonely, lonely, lonely” и сега ми е много приятно да работя с човек, когото харесвам и уважавам като изпълнител”,  сподели Десислава.

 

 

Музиката и текстът към парчето са дело на NANA и германския му колега Pappa Bear, познат с хита си Cherish. Върху финалния вариант на песента Cotton Candy музикантите са работили в три страни – Холандия, България и Германия.

 

 

 

 

В началото на следващата година „Cotton Candy“ ще има и световна премиера. Музикантите и екипът им са убедени, че форматът на песента и видеото към него ще изстрелят парчето до върховете на денс класациите не само в страната, но и в цяла Европа и Азия. Официално „Cotton Candy“ се разпространява от независимия лейбъл на NANA.

 

 

Чети и: Кончита Вурст пусна ново видео

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика