Видео: Жана Бергендорф и Кристо - Играем с теб до края

 

Първи дуетен проект на звездата от X Factor вече има видео

 

 

Дългоочакваният общ сингъл на Кристо и Жана Бергендорф „Играем с теб до края” е вече факт. Само ден след ексклузивната онлайн премиера, видеото е вече с над 50 хиляди гледания, а от днес е в ефира на музикалните радиостанции и телевизионни канали.
Зареденият с експлозивна енергия ритъм и бързо запомнящият се припев превърнаха песента в хит сред феновете на хип-хопа още през лятото. Тогава парчето беше изпълнявано на живо по време на двете най-големи музикални турнета в страната, на които многохилядната публика се срещна с най-обичаните български артисти.

 

 

 

 

Идеята за общ проект с Жана идва на популярния с колаборациите си Кристо още по време на миналогодишния X Factor. Тя се превръща в неговия фаворит, без да подозира, че само година по-късно, двамата ще излязат на сцената на музикално шоу №1, за да представят общ сингъл. Самата Жана признава, че не се е колебала да приеме предизвикателството и да се включи в проекта, съпродуциран от Вирджиния Рекърдс и дуетната й половинка.

 

 

Чети и: Премиера: Ана Мария и Богомил - Теб си пожелах

 

 

Музиката на парчето е на младите бийтмейкъри Jay Cee, автор и на аранжимента, и JJ, а текстът е на Кристо. Самият изпълнител е режисьор на видеоклипа, в който победителката от миналия сезон на X Factor изненадва не само със звучене, коренно различно от това в суперхита „Самурай”, но и с неочакван имидж. В клипа тя сменя няколко ярки и много атрактивни визии, които еднакво отиват на огнената ѝ природа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика