Бо Стоянова издаде микстейп


Компилацията може да бъде свалена безплатно

 

 

Нетрадиционен Коледен подарък за меломаните – микстейпа "Unwritten Story", подготви младата певица Бо Стоянова, която нашумя покрай поп парчето си "Stress" с рап формацията No Comment, но има впечатляваща дискография от проекти, вариращи от джази трип-хоп до дъб-степ и дръм-енд-бейс, които са намерили място в дебютния ѝ релийз.

 

 

Дванайсетте песни са обединени тематично и вътре са включени както първите записи на певицата, така и неиздавани досега тракове, а Бо Стоянова описва проекта с думите: "Това не са песни – това са частица от душата ми. Прочетете неразказана история за съкровени вдъхновения, мисли и чувства, написани между редовете на музиката, събрана в Unwritten Story. Оставете се нежният ѝ глас да ви отведе далече, там където е безоблачно, безпогрешно, без ноти, само мелодиите на сърцето звучат!".

 

 

Бо Стоянова сама пише текстовете на парчетата си на български и английски език, а темите вътре засягат въпросите, които всички ние си задаваме ежедневно: Как да останем позитивни въпреки трудностите, които животът ни поднася? (“IRIE”); Защо човешкият живот е тъй малък като капчица в океана? (“Drop”); Защо има приливи и отливи в любовта? (“Confusing love”); Как да се насладим на красотата навън дори и в най-забързания си ден? („Навън”); Защо българският език има толкова много отрицателни думи и частици? („Никоя“ – акцентирано с припев, съдържащ 10 отрицателни думи).

 

 

Музиката в "Unwritten Story" е дело на редовни колаборатори на Бо Стоянова като Михайл Димитров – Mihaillness, Велизар Ангелов – Апо и Апостол Найденов – NoWallz, който е работил и по звуковата обработка на песните в студио XPRSN, а самият мисктейп е смесен от Любомир Спасов.

 

 

Чети и: Видео: Жана Бергендорф и Кристо - Играем с теб до края

 

 

Музикалната кариера на Бо Стоянова стартира още в училище, когато записано на шега парче с рапърите KingSize се предава от ръка на ръка и става най-слушания трак в гимназията ѝ, а сред последвалите ѝ ъндърграунд хитовете са "Навън" с горещия дръм-енд-бейс тийм Апо и Невена (включено в микстейпа), хип-хоп парчето "Monkeystyle" съвместно с Paradox отLAC и  джази проекта й с Михаил Димитров Bo&Mihaillness, с който паралелно създава и едно от първите БГ дъб-степ парчета “MindDISeased” през далечната 2009. В тази посока е и следващият й сингъл - „COLORS”, който получава подкрепата на музикалните канали и достига култов статус, както и издаденото по-рано тази година „Стрес”, вдъхновено от паралелния живот на певицата като проджект мениджър в IT компания.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика