"Нощта на чудесата" с бг елемент в клипа

 

Песента влиза в празничната тв програма

 

 

Българската песен "Нощта на чудесата", която преди две години стана хит в Киргизстан, е включена за втори път в телевизионната програма за посрещане на новата година. Тя беше записана от известната киргизка певица Юлия Руцкая със същото заглавие и се излъчва по телевизии в Средна Азия, Беларус и Украйна. Интересно е режисьорското хрумване – сред играчките на коледната елха децата да закачат и такава с българския трибагреник.

 

 

 

 

Идеята за съвместната реализация на песента се ражда преди две години в Истанбул, където известната киргизка поп изпълнителка Юлия Руцкая и композиторът на песента Доно Цветков са членове на международното жури на телевизионен фестивал.

 

 

Чети и: Бо Стоянова издаде микстейп

 

 

Освен дарбата си на певица, лауреат на множество национални и международни конкурси, записала няколко самостоятелни албума, красивата Юлия е и носителка на титлата Мис Киргизстан през 2000 г. Песента "Нощта на чудесата" е позната на българската публика от изпълнението на Деси Добрева. Нейното първо представяне пред публика у нас беше на галата на "Българската Коледа" през 2005 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика