Pavell & Venci Venc’ и Моисей пеят за половинките си

 

Видеото на "Единствената" събра над 55 хиляди гледания в интернет два дни след официалната си премиера

 

 

"Единствената" е името на общия проект на популярния дует от хип-хоп формацията Setaabrat.com Pavell & Venci Venc’ и колегата им Моисей. Сингълът, вдъхновен от нежните половинки на тримата артисти, е с над 55 хиляди гледания в сайтовете за видео споделяне едва 48 часа след ексклузивната онлайн премиера на 14-ти февруари. В Деня на Св. Валентин парчето дебютира в Топ 10 на iTunes България, оглави чарта за българска музика на VBOX7 и вече дава зявка да се превърне в супер успешно заглавие.

 

 

 

 

Идеята за музиката на "Единствената" хрумва на Pavell по време на разговор с приятели. Впоследствие заедно с Venci Venc’ и Моисей разгръщат темата в текста, като всеки от тях оставя своето послание в частта, която изпълнява. Без да изневеряват на характерния си музикален почерк, за първи път момчетата от най-актуалния хип-хоп тандем проявяват романтичната си страна и певческия си талант. Лиричното интро загатва за цялостното звучене на песента, чийто аранжимент Pavell прави с колегата си Искрен Тончев. Освен безпогрешно разпознаваемия тембър на Моисей, сред акцентите е специалната изненада – присъствието на Жана Бергендорф, чийто глас полага яркия финален щрих на красивата композиция.

 

 

След съвместната им работа по видеото към чувствения дует с Ирина „9”, Pavell отново се доверява на младия режисьор Георги Ангелов, който и този път е успял да пресъздаде духа на музиката и текста с визуални изразни средства. Прецедент за България е използването на характерния за фотографията, но не и за видео продукции похват "двойна експозиция", с който се постига изключително впечатляващ ефект от наслагване на образите на артистите с други кадри и се създава динамична подвижна картина чрез играта на цветове и форми. Зад камерата на видеото е един от най-добрите млади оператори у нас Томислав Михайлов-Чочо.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика