Сиана по-сваляна от румънка

 

Нашенката изпревари звездата от северната ни съседка-Отилия

 

 

Поп фолк певицата Сиана изпревари румънската звезда Отилия в един от най-популярните сайтове за теглене на музика. Странното е че това се случва с една и съща песен.

 

 

Меломаните, сваляли музика от сайта "MP3 Zonebg.net" са предпочели да слушат версията на световния хит "Bilioner" в изпълнение на нашето момиче много повече пъти от оригинала на титулярната певица Отилия.

 

 

В седмичния Топ 20 Сиана заема почетното 6-о място за сваляне на песента, а румънската звезда е оставена на 14-о в категория POP на музикалния сайт. В класацията с най-предпочитани за теглене песни са намерили място най-актуалните поп хитове слушани у нас.

 

 

Сиана посрещна новината с изненада и коментира, че е поласкана от интереса към закачката ѝ да запише своето изпълнение на хитовото парче. Това е нейно хоби и тя често импровизира със световни хитове в студиото на приятеля си. Когато преди седмица го поства в личния си профил тя не подозира, че песента ще събере хиляди харесвания. В моментат обаче тя е съсредоточила певческите си умения изцяло към записа на новата си песен и обещава до месец истински хит.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още музика