Марая Кери се върна при Sony

 

На 18-и май ще излезе първата колекция на звездата, озаглавена "Infinity" с всичките ѝ 18 #1 сингли

 

 

Мултиплатинената звезда и една от най-успешните певици в света за всички времена, Марая Кери, подписа ексклузивен договор с лейбъла Epic Records, част от Sony Music Entertainment, се казва в официалното съобщение на прочутия продуцент и изпълнителен директор на Epic Records - Antonio ‘L.A.’ Reid.

 

 

"Щастлив и дълбоко развълнуван съм от факта, че Марая Кери се завърна в семейството на Sony Music. Тя е изключителен автор и певица, а вокалният ѝ диапазон е легендарен и наистина несравним. Творчеството на Марая е част от нашата съвременна култура, кариерата й е поредица от рекорди в класациите, а песните й вече влязоха в учебниците по музика. С изключително отдадена и вярна публика във всяко кътче на планетата, няма съмнение, че Марая Кери отново ще превземе музикалните върхове".

 

 

Като резултат от новия договор, първият студиен проект на Марая Кери е компилацията "Mariah Carey #1 To Infinity", която ще излезе на 18 май от Epic Records/Sony Legacy.  У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

 

 

 

 

"Mariah Carey #1 To Infinity" e първата колекция в дискографията на певицата, събрала на едно място в хронологичен ред, всичките ѝ 18 хита, оглавили сингъл класацията на Билборд – „Billboard Hot 100“ -  от които, 17 песни, написани от самата Марая. Рекорд, ненадминат до момента от друг солов изпълнител. Колекцията завършва с най-новия сингъл на певицата, "Infinity", в съавторство и в копродуцентсво със самата нея.

 

 

Чети и: Видео: Radio Killer - It Hurts Like Hell

 

 

На 27 април ще се състои световната радио и видео премиера на "Infinity" с режисьор Брет Ратнър. На същата дата стартира и шоуто на Марая Кери в прочутия "Сезар Палас" в Лас Вегас.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още музика