Веси Попова със свеж летен хит

 

Красивата певица представя парчето Last Night и клипа към него

 

 

С официалното настъпване на лятото Веселина Попова даде своята заявка за горещ летен хит. През уикенда тя представи Last Night – хаус парче, разработено съвместно с популярното италианско дуо JazzyFunk и DJ Queto от Турция.

 

 

Само за ден този свеж интернационален проект влезе в Топ 5 БГ музика на Vbox7. Почитателите на клубния стил остават впечатлени от музикалните качества на Last Night. Видеоклипът, от друга страна, радва зрителите с присъщите за Веси сексапил и провокация, гарнирани с много чар. Горещи кадри от сауната, танци под дъжда – все закачки, които успешно допринасят за постигането на желаното лятно настроение.

 

 

 

 

Веси Попова не за първи път работи с момчетата от JazzyFunk. В началото на годината излезе първият им съвместен проект - парчето Sometimes I Cry. Песента достигна до първо място в световна Топ 100 класация на големия сайт за хаус музика Traxsource. Това значимо постижение доказва, че Веси не е сбъркала в решението си да се преориентира жанрово от поп към хаус. Само за една година тя е записала над 20 авторски проекта с известни диджеи от цял свят. Някои от най-големите световни лейбъли за хаус музика издават тракове с вокали на талантливата българка.

 

 

Докато Sometimes I Cry звучеше баладично, новото парче Last Night залага на по-палаво настроение, подходящо за сезона на флиртовете и щурите нощни забавления.

 

 

Веси Попова споделя, че от участия и работа по нови проекти едва ли ще ѝ остане много свободно време през лятото. Но на всички, които са по-свободни от нея, певицата пожелава топлите нощи и дни да бъдат изпълнени със запомнящи се моменти. 

Още музика