Славин Славчев пуска втори сингъл

 

Новият проект на изпълнителя се казва „Лош съм за теб“

 

 

Няколко месеца след излизането на пилотния „Ела“, Славин Савчев пуска следващия си проект „Лош съм за теб“. Победителят от третия сезон на X Factor и продуцентите му “Вирджиния Рекърдс“ са се доверили за музиката, аранжимента и продукцията на парчето на международния екип от автори Alex G, Drew Lawrence и The Monsters & The Strangerz, а българският му текст е на Монти от група Ice Cream.

 

 

 

 

Видеото към „Лош съм за теб“ е дело на Wow Productions с режисьор Александър Михайлов и оператор Радослав Гочев. В проекта участва и топ-моделът от Visages Model Group Куини Алис, която влиза в ролята на дамата на сърцето на Славин.

 

 

Освен с модерното поп-рок звучене на песента, Славин изненадва и с нов имидж, постигнат с помощта на стилиста Цветомир Горанов. След като се раздели с дългите си коси още в началото на X Factor, сега фаворитът на публиката от третия сезон на формата се утвърждава като изпълнител, чийто образ и музикален стил следват световните музикални тенденции.

 

 

Меломаните ще чуят „Лош съм за теб“ на живо по време на концертите от Coca-Cola Happy Energy Tour, в чието шесто издание между 12-и и 20-и септември ще се включи и Славин.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още музика