Премиера: Мариана Попова - Бяло

 

Един човешки проект за спасението на живота на нашите деца

 

 

Вторият сингъл „Бяло” на Мариана Попова и Десислава Кондова от предстоящия им авторски албум "Писмо до теб" е посветена на децата болни от диабет тип 1 и тяхната нужда от инсулинови помпи и консумативи и на хората, които се борят за техния живот.
Вълнуващият видеоклип е заснет на морския бряг и в УМБАЛ „Света Марина” Варна с участието на лекари от болницата и представители на благотворителната асоциация "Докосни дъгата".

 

 

 

 

Завладяващият, емоционален текст е на Мариана Попова, музика, аранжимент и цигулка – Десислава Кондова. Песента „Бяло” е със специалното участие на китарния ас – Цветан Недялков. Режисьор и оператор на лентата е Ники Скерлев, заснел и пилотния сингъл на Мариана Попова и Десислава Кондова "Аз знам".

 

 

От 28 октомври Мариана Попова е лице на кампанията "За нов живот", чиято настояща мисия е закупуване на инсулинови помпи за деца в затруднено положение , страдащи от диабет. Освен участието на изпълнителката в инициативите на асоциацията, Мариана Попова ще дари средствата от продажбите на предстоящия албум „Писмо до теб” и съпътстващия го концерт в благотворителния фонд.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още музика