Kylie Minogue ни зарежда с коледно настроение

 

Изпълнителката пусна видеото на "Every Day’s Like Christmas"

 

 

Посрещнете Коледа с Kylie! Изпълнителката пусна видео към втория сингъл от празничния албум - "Every Day’s Like Christmas". В клипа се появява и приятелят на чаровната певица – британският артист Joshua Sasse (участващ в сериала на ABC  „Galavant”), и двойката не може да изглежда по-страхотна заедно. Виждайки толкова щастлива Kylie, това зарежда и нас с позитивизъм и празнично настроение, а по Коледа всички трябва да се чувстват така!

 

 

 

 

"Every Day’s Like Christmas", продуцирано от вокалиста на Coldplay – Chris Martin, е част от албума “Kylie Christmas”, който излезе на 13 ноември. Триото  Stock Aitken Waterman, което отговаря за издаването на първите й албуми, се събира отново, за да добави типичното си звучене в ремикс, напомнящ звученето на музиката от осемдесетте години на миналия век.

 

 

"Kylie Christmas"се състои от 13 песни и включва няколко дуета и компилация от оригинални и класически парчета. Kylie се обръща към сестра си  Dannii Minogue и двете създават песента “100 degrees”, която обещава да се превърне в коледна класика! Jamie Corden обединява сили с красавицата за песента “Only You”, с Iggy Pop създават празничната “Christmas Wrapping”, а Frank Sinatra посмъртно се включва във всеизвестната “Santa Claus Is Coming To Town”.

 

 

Чети и: Излезе дебютният албум на FANG

 

 

“Kylie Christmas” излезе на 13 ноември през Parlophone Records и ще бъде достъпен на CD и в дигитален формат и ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още музика