ZAZ ще издаде "Sur la Route" на 26 февруари

 

CD-то събира най-добрите изпълнения на звездата

 

 

Харизматичната френска певица ZAZ готви нещо вълнуващо за следващия месец. На 26 февруари ще можем да се насладим на CD+DVD и Blu-ray от изпълнителката. Те събират най-добрите ѝ изпълнения на живо, събрани на едно място. Най-големите ѝ хитове като "Je veux", "La fée", "Eblouie par la nuit", "On ira", "Si" са компилирани в едно. Най-хубавото от записа е неиздаваната досега балада "Si Jamais J’oublie", продуцирана от Martin Terefe (работил с изпълнители като Jason Mraz, James Morrisson, Train,  KT Tunstal и други).

 

 

DVD-то представлява филм за световното турне на ZAZ. То й осигури огромна фен база, стана разпознаваема по целия свят и си спечели титлата за най-добра френска изпълнителка в последните години. Първите й три албума имат продажби над 3,5 милиона, а песните й слушаха хора в над 50 държави.

 

 

През август 2014 тя приключи напълно разпродаденото си турне, на което изнесе 93 концерта на 5 континента. От Чили, Бразилия, през Германия и Канада, на огромни сцени и в малки клубове. Кадрите в това DVD показват как един артист се превръща в световна звезда.

 

 

Дължината на записа е около 108 минути, има субтитри на френски, английски, испански и немски език. “Sur la Route” (CD+DVD, Blu-ray) ще бъдaт на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

 

Още музика