Славин сбъдва мечтата си с "Тъмносиньо"

 

Изпълнителят е автор на текста, а музиката пише с близък приятел

 

 

Новият проект на победителя в третия сезон на X Factor Славин Славчев, чиято премиера е днес, 12 август, носи заглавието „Тъмносиньо“ и почерка на самия изпълнител. Славин пише песента с един от най-близките си хора – д-р Милослав Петров, клавирист в групата, на която Славин е бил фронтмен преди появата си в музикалния формат и началото на самостоятелната си кариера. Текстът също е негов, вдъхновен от лична история. Да изпее песен на която е и автор е мечта на Славин и продуцентите му от "Вирджиния Рекърдс" с готовност подкрепят осъществяването ѝ.

 

 

 

 

"Тъмносиньо" е песен, в която с един от най-добрите ми приятели разляхме силни емоции и това я прави особено специална за мен. С Милослав имаме сходни истории, той също се припозна в думите, които написах. Удоволствие беше да работя и с DJ Bor4e, който направи страхотен аранжимент на парчето“, разказва Славин. В записите се включва и Pavell, a за саунд дизайна на песента изпълнителят и продуцентите му се доверяват за пореден път на шведския хитмейкър Ollipop.

 

 

Видеото е заснето от режисьора Васил Стефанов. В него Славин си партнира с актрисата Елизабет Марангозова, а  динамичните сцени с паркур изпълнява заедно с Делян Димитров, двукратен световен шампион в дисциплината. Въпреки че изпълнителят сам е практикувал паркур преди години, за да се подготви за снимките на клипа, му се е наложило да премине през специална подготовка и упорити тренировки.

 

 

Визиите на артистите в „Тъмносиньо“ са дело на Слав и стилиста Силвия Маркова, която е избрала за клипа модели от колекциите на Massive by Block, Adima, Kamerans и Jack&Jones.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още музика