Калин Вельов направи дует с Йоанна Драгнева

 

Съвместната им песен носи заглавието „Както никой”

 

 

Топли отблясъци сред вълните, спомени по плажа, глас на сирена... това е последната приказка, в която Йоанна Драгнева бе въвлечена от големия музикант Калин Вельов. Началото на успешното им партньорство е поставено от перкусионния проект 'DrumShow', а резултатът - новата им дуетна песен "Както никой", саундтрак към филма "Бартер".

 

 

Идеята за песента се ражда по време на снимките на филма “Бартер”, където Калин си партнира с актьора Филип Аврамов в ролята на "Дамеца". Впечатлен от силните чувства между героите, Калин написва музиката. Нежният текст е на Любомир Киров, а аранжиментът е на Светлозар Заров. Йоанна Драгнева е включена в песента, като символ на силата на женската грижа и любов.
Режисьор на видеоклипа е Силвана "Зибо" Иванова. Тя успява да пренесе усещането от "Бартер" във видеото, включвайки знакови сцени от филма. Редувайки ги с черно-белите кадри на изпълнителите, сякаш пита само черно-бяла ли е истинската любов, щастие или раздяла е изборът на сърцето?

 

 

 

 

Филмът е създаден по действителен случай и разказва за живота на хората в едно рибарско селце, за радостите и тъгите им, за опита им да оцелеят в един живот на бартер. Режисьор на кино лентата е Атанас Киряков, главен оператор - Иван Тонев. Актьорският състав включва Филип Аврамов, Койна Русева, Михаил Мутафов, Владо Пенев, Мартина Вачкова, Калин Вельов и др/. Продуценти са БНТ и 'Ars Digital'.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още музика