Justin Bieber пусна новия си албум

 

Жадуваният "Believe" вече може да бъде купен от всяка фенка на звездата

 

 

Суперзвездата Justin Bieber е готов да разтопи сърцата на всички момичета по света. Причината – от днес новият албум на идола е в продажба. Най-очакваният албум за годината се радва на изключително силен старт - към момента "Believe" е номер 1 в iTunes в цели 22 страни, сред които Англия, Франция, Австралия, Италия, Дания, Ирландия, Швеция, Норвегия, Гърция и Чили.

 

 

Дългоочакваната тава е продуцирана от Scott "Scooter" Braun и ментора на Джъстин - Usher. За продуцирането му допринасят още Max Martin, Mike Posner, MdL, Diplo, Hit-Boy, The Messengers, Zedd и Rodney Jerkins, а в парчетата се включват топ имена като Ludacris, Nicki Minaj, Drake и Big Sean.

 

 

Чети: Вижте Teabo и видеото им "Djore"

 

 

Кампанията около BELIEVE стартира с пускането на размазващия сингъл "Boyfriend", който на свой ред оглави продажбите в iTunes в над 32 държави. Видеото към сингъла разбива всички рекорди в YouTube с над един милион посещения през първите 24 часа от премиерата си, а съвсем скоро мина 80 милиона виждания само в официалния канал на Джъстин в You Tube.

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика