Gentleman потвърди участие на SPIRIT of Burgas

 

Много реге, още толкова денсхол и танци до бездъх обещават Gentleman и неговата банда

 

 

В неделя, 5 август, точно преди Chase & Status Live и KORN да избухнат на главната сцена на SPIRIT of Burgas, ще можем да потанцуваме с неуморимия посланик на реге културата, Gentleman. Това ще е първият лайв в България на световната реге звезда от Германия, който пристига в България в новата си банда The Evolution.

 

 

Кариерата на Tilmann Otto стартира като диджей, а по-късно като вокал в групата Freundeskreis, с която издава хита Tabula Rasa. Следват шест студийни албума, записи с най-големите имена на реге сцената като Barrington Levy, Sizzla, Capleton, множество награди и безбройни концерти, на които Gentleman не спира да покорява публиката с харизматичното си и емоционално присъствие на сцената. Лайвовете на Gentleman са истинско пътешествие през roots reggae, неговите ценности и послания, което на моменти избухва в оставящ ни без дъх и изгарящ dancehall-riddim.

 

 

Чети: The Prodigy се завръщат на SPIRIT of Burgas

 

 

Gentleman е първият европейски артист, превърнал се в световна реге звезда и спечелил през годините уважението на цялата ямайска сцена. Но той е не просто реге изпълнител, Gentleman придава един нов и отличителен профил на този стил. И 19-те песни от последния му албум, Diversity, го доказват  - 19 трака, които изследват всички форми на реге музиката, в колаборация с няколко континента и с принос от артисти от цял свят.

 

 

Датата е 5 август, неделя! Очакваме ви на главната сцена, за да се насладим заедно на един от законодателите в съвременната реге вълна! Към поканата се присъединява и Beck’s – немска марка бира номер едно в света. И тази година брандът с гордост подкрепя SPIRIT of Burgas, като той също е подготвил специални музикални изненади за всички гости на Фестивала.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика