BLUR с Исторически Лайв Twitter Стрийм

 

Групата ще представи двете си нови песни

 

 

На 2 юли, в 20.15 ч. българско време  Blur ще представят двете си нови композиции пред цял свят, посредством лайв видео стрийм. Това е първият  път, в който групата прави премиера на нов материал на живо в Twitter.

 

 

Двете нови песни, които ще бъдат заснети и излъчени абсолютно на живо от тайна локация във Великобритания, се наричат: "Under The Westway" и "The Puritan" и са написани специално за напълно разпродадения концерт на групата в Хайд Парк.

 

 

Damon Albarn споделя: „Написах тези песни за Хайд Парк и нямам търпение да се качим на сцената и да ги изсвирим пред хората.”

 

 

Tony Wang, генерален директор на Twitter за Великобритания, добавя: „В Twitter хората от цял свят се свързват с музикантите, които обичат. Blur дори ще експлоатират тази идея още по-смело, като дебютират две нови парчета в лайв стрийм и ще влязат в директен разговор с те хните фенове в тази платформа. Те знаят какво искат техните почитатели и правят крачка напред в посока по-голямата ангажираност на изпълнителите онлайн.”

 

 

Чети: Аланис Морисет издаде новия си сингъл "Guardian"

 

 

На 2 юли, точно в 20:15 ч. българско време, посетете @blurofficial, за да чуете първото парче и ексклузивно интервю с групата, последвано от второто парче в 21:15 ч.

 

 

След това и двете песни ще могат да бъдат сваляни от интернет. На 6 август, от  Parlophone ще излезе лимитиран двоен 7-инчов сингъл.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика