Owl City and Carly Rae Jepsen - "Good Time"

 "Песента е толкова чиста, сладка и лятна..."

 

 

Owl City разкри детайли около своя 4-ти студиен албум. Тавата ще бъде озаглавена "The Midsummer Station" и ще излезе на 21-ви август. Наскоро ви информирахме за дебютното EP на изпълнителя, Shooting Star с него ви разкрихме част от съдържанието на предстоящия албум.

 

 

Сега дойде време да ви зарадваме и с новото парче на младия талант. "Good Time" сe очертава като летен хит не само заради прекрасното си звучене, но и заради участието на новата тийн звезда - откритието на Justin Bieber - Carly Rae Jepsen. Чуйте сега безспорния летен хит "Good Time"

 

 

<iframe width="614" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/Agluuflcpos" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

"Обичам песента на Carly "Call Me Maybe". Спомням си, че още от първото й слушане станах неин голям фен - заразителна е! По-късно разбрах, че тя е запозната с музиката ми и дори е присъствала на мои изпълнения във Ванкувър. Твърдо реших, че искам да запиша парче с нея", разкрива Owl City впечатленията си от колаборацията с Carly Rae Jepsen.

 

 

Чети: St. Germain - "Tourist"

 

 

"Песента е толкова чиста, сладка и лятна...Надявам се, че ще кара хората да се усмихват всеки път, когато я слушат", споделя чаровната Carly.

 

 

Освен Carly, в албума на Owl City се включват и други звездни имена - Mark Hoppus от blink-182 можем да чуем в "Dementia", Paul van Dyk се включва в "Eternity", а Armin van Buuren - в парчето "Youtopia". За създаването на албума сътрудничат и топ имена като Stargate (Rihanna, Wiz Khalifa), Robopop (Maroon 5), Matt Thiessen (Relient K), Josh Crosby, Nate Company и Emily Wright.

 

 

Какви други изненади ни е подготвил Adam Young (истинското име на Owl City) предстои да разберем.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика