"Days Go By" е новият албум на The Offspring

 

Премиерата за България ще е на 11 юли 2012 (сряда)

 

 

The Offspring  са готови с деветия си студиен албум, озаглавен “Days Go By”, продуциран от емблематичния Боб Рок (Metallica, Mötley Crüe, The Cult). Албумът като цяло носи типичния стил на групата, но в “Days Go By” са включени парчета, които показват новите музикални търсения на членовете на бандата и желанието им да експериментират.

 

 

Групата отново е готова да разчупи пънк модата и да наруши две-три наложени правила. Първият сингъл от албума за Америка “Days Go By”, притежава онази радостна нотка и силна енергичност на страхотен летен хит. Парчето “OC Guns” е великолепна симбиоза от реге и мариачи, а „Cruising California (Bumpin’ in My Truck)”, първи сингъл за Европа, е невероятно преживяване, което те отнася на плажа за единствения ти „ангажимент” - да се въргаляш в пясъка сред красиви момичета и с чаша мохито в ръка. След тези страхотни парчета кръвта зашумява от адски енергичните “Dividing by Zero” и “Slim Pickens Does The Right Thing And Rides The Bomb To Hell”.

 

 

Чети: Lana Del Rey пусна новия си клип

 

 

The Offspring са необуздани, уникални и непредсказуеми, точно каквато е и музиката им. Синглите “Hammerhead” и ”You’re Gonna Go Far, Kid”, от последния албум на бандата „Rise And Fall, Rage And Grace”, доминираха в световните рок чартове. Парчета като “Self Esteem”, “Come Out And Play (Keep ‘Em Separated)” и “The Kids Aren’t Alright” затвърдиха статута на музикантите като пънк-рок идоли.

 

 

The Offspring вече очакват с нетърпение да стартира турнето им, за да представят новите си песни пред пубика. Дори след всички тези години, бандата е непреклонна в мотивите си да прави музика – „Всички ние споделяме огромната си любов към музиката, която влезе в живота ни от детска възраст. Това не се е променило през всички тези години. Обичаме да записваме нови парчета. Обичаме да се мотаем зад сцената. Обичаме да се изнервяме и да се дразним един друг. Обичаме да правим музика.” – споделя  Нуудълс, а Холанд завършва „Не искаме да спираме да се занимаваме с музика, защото това обичаме най-много да правим. А когато публиката пее заедно с нас.. това е най-якото изживяване на света!”

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика