No Doubt разкриха обложката на "Settle Down"

 

Новият сингъл ще излезе с видео на 16-ти юли

 

 

No Doubt извадиха обложката на "Settle Down" - дебютния сингъл от дългоочаквания им нов албум "Push and Shove". Събитието се състоя онлайн, чрез пост на официалния уеб сайт на бандата.

 

 

Парчето "Settle Down" ще бъде издадено на 16-ти юли, когато ще излезе и видеото към него. Клипът е заснет в Лос Анджелис с подкрепата на дългогодишната приятелка на бандата Sophie Muller - музикален видео директор и създател на видеата към хитовете "Don`t Speak", "Underneath It All", "Sunday Morning" и "Simple Kind of Life".

 

 

"Вече всичко изглежда толкова истинско. Измислянето на заглавието на албума и заснемането на видеото към "Settle Down" бяха важни моменти за нас. Нямаме търпение да споделим песните си с всички", вълнуват се членовете на супер групата.

 

 

Албумът "Push and Shove" ще бъде издаден през втората половина на септември. Негов продуцент е Mark "Spike" Stent. Тавата включва колаборация с Major Lazer, който участва в заглавния трак.

 

 

No Doubt ще представят своя нов сингъл с поредица от телевизионни участия в Щатите. Първата им изява ще се състои на 22-ри юли по време на церемонията по раздаване на тазгодишните награди Teen Choice. На 26-ти юли бандата ще има участие в американското шоу "Late Night with Jimmy Fallon", а ден по-късно й предстои изпълнение в Летните концертни серии на Good Morning America.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика