Linkin Park директно под номер 1 в UK

 

Living Things вече оглавява чартовете на iTunes в редица страни

 

 

Linkin Park детронираха досегашния номер 1 в официалната класация за албуми на Обединеното кралство и за първа седмица мултиплатинената група владее първата позиция в чарта с новия си албум Living Things. По този начин, петият студиен запис на базираната в Лос Анджелис банда успя да се превърне в техния шести Топ 10 албум и трети UK номер 1 запис.

 

 

По-надолу в класацията за албуми се нарежда Ed Sheeran, който скача четири позиции нагоре с “+” и застава под номер 3, а ново влизане в чарта бележи и актуалният запис на рапъра Flo Rida, “Wild Ones”, който се нарежда на номер 8.

 

 

Чети: Payphone – втора седмица на върха на Острова

 

 

Новият материал от Linkin Park, Living Things, който излезе на музикалния пазар на 26 юни през  Machine Shop Recordings/Warner Bros., вече е номер 1 в iTunes в страните Япония, Германия, Швейцария, Австрия, Австралия, Нова Зеландия, Белгия, Ирландия, Обединеното кралство, Франция, Полша, Португалия, Канада, Испания и Италия.

 

 

Албумът living things на Linkin Park е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика