SPIRIT of Burgas - JACK DANIEL's РОК АРЕНА

 

The Jim Jones Revuе, Контрол в оригиналния си състав и Милена са сред хедлайнерите

 

 

Една от най-енергичните и автентични рокендрол групи на процъфтяващата британска сцена THE JIM JONES REVUE ще се представят пред феновете в последния ден на SPIRIT of Burgas, неделя 5 август.

 

 

Наричат ги “Преките наследници на Джери Лий Луис”. Те се срещат през 2007 в един бар в Лондон и само година по-късно издават първия си албум. Взискателната критика на Острова ги прегръща, а сред горещите им фенове са Oasis, Motorhead и Ник Кейв. Сега,  в разгара на работата по трети дългосвирещ албум, THE JIM JONES REVUE взривяват най-силните европейски летни фестивали и за щастие на феновете, идват и на JACK DANIEL’S РОК Арената на SPIRIT of Burgas.

 

 

Чети: НА ТЪМНО FREESTYLE сцената на SPIRIT of Burgas

 

 

Тази година, JACK DANIEL’s ще представи на феновете 17 групи, от които 13 ще се качат на АРЕНАТА за първи път в 5-годишната история на фестивала. Сред специалните гости от чужбина са две групи от Англия, една от Италия и една от Румъния.

 

 

Култови български РОК групи -  КОНТРОЛ в оригинален състав с КОЛЬО ГИЛЪНА, СВЕТЛЬО & THE LEGENDS,  МИЛЕНА, както и всеобщи любимци като ОСТАВА и горещите имена в ъндърграунда – LAST HOPE, VENDETTA, ODD CREW, DOWNSLOT. Към тях се присъединяват и интересни явления като НОМАДИЯ, бургаската гордост СИЛУЕТ и парти животните PIRANHA, CUTT OFF и REDOUND.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика