KISS се завръщат с "Monster"

 

У нас албумът ще излезе на 15 октомври

 

 


Рок легендите от KISS се завръщат с новата си тава "Monster".

 

 

Двадесетият студиен албум в историческата кариера на бандата ще бъде издаден на 15-ти октомври от Universal Music. Първият сингъл от тавата, "Hell or Hallelujah", вече излезе с мръсна газ заедно с видео с текст, което можете да видите тук

 

 

 

 

Рок'енд'Рол албумът Monster ще включва 12 парчета и всички членове на групата - в това число и нейните създатели Paul Stanley и Gene Simmons, както и дългодишните членове Tommy Thayer и барабаниста Eric Singer. Записът ще представи KISS на върха на славата и това не е никак изненадващо, имайки предвид тяхната 40-годишна музикална история, 28 албума със златен статус в Щатите (рекорд за американска рок банда) и  над 100 милиона продадени записи по цял свят.

 

 

"В албума няма симфонични оркестри, момчешки хорове, клавири и външни продуценти или текстописци", уверява Gene Simmons. "Най-хубавото, което направихме, беше да разчитаме на самите себе си. Томи и Ерик върнаха обратно живота на тази банда, с работна етика и нова доза талант. Това са истинските усилия на групата. KISS се превърна в бегамот (митично животно, споменато в Библията (Йов 40:10 - 27); едно от имената на дявола през Средновековието). Запътили сме се натам, където нито една банда не е била досега."

 

 

Чети: Стартира "Music point" по "Хоризонт"

 

 

Като част от проекта Monster, преди броени дни в Обединеното кралство KISS представиха своя уникална ретроспективна книга с огромни размери. Тя ще бъде пусната за продажба в ограничен брой от 1000 екземпляра, всеки един от които ще бъде подписан лично от членовете на бандата. По всичко личи, че книжното издание е задължителна придобивка в списъка на всеки един фен и ценител, още повече щом е определяна от Gene Simmons като "Rolls-Royce"-а на книгите.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика