"Euphoria" улавя магическото в нас

 

В момента Loreen работи върху предстоящия си дългосвирещ албум

 

 

Победителката в тазгодишното издание на конкурса Евровизия с впечатляващите 372 точки (вторият най-висок резултат в историята на състезанието изобщо), шведската певица Loreen вече е показа видеото към тоталния си хит, завлaдял цяла Европа, песента “Euphoria”. С продадени над половин милиона копия от парчето, номер 1 хитът в много страни в Европа продължава да набира скорост в европейските чартове и радио станции.

 

 

Дългоочакваният клип към "Euphoria" е дело на 4 пъти номинирания за Grammy шведски режисьор Marcus Söderlund. Заснет в земята на троловете – потайните горски области извън Стокхолм, целта на видеото е да улови “магическите сили във всеки един от нас”.

 

 

Чети: Спечели билет за SPIRIT of Burgas!

 

 

С договор към Warner Music Швеция, Loreen беше тоталният фаворит в тазгодишното състезание Евровизия, което се състоя в Баку, Азербайджан и беше гледано в цял свят от над 120 милиона души. Loreen разби останалите конкуренти с преднина от 113 точки, като за певицата са дали своя вот хора от 40 от общо 41 страни,  които имаха право да гласуват за нея.

 

 

В момента Loreen работи върху предстоящия си дългосвирещ албум. Отраснала в провинцията извън Стокхолм в семейство с мароканско-берберски корени, музикалните вдъхновения на Loreen се крият в музиката на Björk и на австралийската изпълнителка Lisa Gerrard.

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика