Elton John vs Pnau - "Sad"

 

Elton John срещу Pnau?

 

 

Сигурно сте чували за Pnau от страничния проект, с който те добиха популярност - Empire of the Sun. Сега талантите Nick Littlemore и Peter Mayes са готови за нов пробив - скоро те ще издадат компилация от кавъри на най-известните ранни хитове на... Elton John. Албумът ще носи името Good Morning to the Sun и ще излезе на 25-ти юли. Заглавният едноименен трак от записа беше представен официално края на миналия месец по време на радио предаването на известния DJ Pete Tong.

 

 

Музикалната интерпретация на ранните хитове на музикалното величие Elton John ще бъде революционна и ще постави началото на създаването на нов вид кавъри - някои от тях са създадени от повече от шест различни песни. Такъв например е дебютният сингъл от тавата , "Sad", който включва елементи от "Nice and Slow", "Sorry Seems to be the Hardest Word", "Friends", "Curtains" и "Crazy Water". Парчето набира все по-бързо популярност и се радва на голям интерес. Освен "Good Morning to the Night"и "Sad", албумът Elton срещу Pnau ще включва неузнаваема нова версия на "Mona Lisa`s & Mad Hatters" и куп други песни.

 

 

 

 

Всъщност Elton John e голям фен на Pnau. Той дава своята благословия за създаването на Good Morning to the Night - оказва пълно съдействие за достъп до оригиналните творби и се съгласява да бъде създадена колекция от нови композиции на хитовете му. Това лято звездата дори ще се качи на една сцена с електро дуото  в Ибиза.

"Невероятно е, че получихме подкрепата на Elton. Това откри нова възможност за нас, защото да твориш музика в Австралия е като да нямаш връзка с останалата част от света", споделя Nick Littlemore.

 

 

Чети: "Euphoria" улавя магическото в нас

 

 

Дали новите интерпретации на Pnau ще бъдат по-добри от оригиналния вид на хитовете на Elton John предстои да разберем на 25-ти юли, когато Good Morning to the Night ще бъде достъпен на музикалния пазар.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика