Pet Shop Boys издадоха "Winner"

 

Сингълът е от новия студиен албум на групата - "Еlysium"

 

 

Чисто новият албум на Pet Shop Boys, "Elysium" ще излезе на 17 септември от Parlophone, предшестван от пилотния сингъл от него -  "Winner", който прави премиера в радио ефира, а на пазара за сингли ще се появи на 6 август. В България албумът ще бъде разпространяван от Анимато мюзик.

 

 

Записите на "Elysium" са направени в Лос Анджелис в началото на тази година, като за първи път Neil Tennant и Chris Lowe записват албум в Америка. Ко-продуцент на проекта е американецът Andrew Dawson, който има три награди Grammy за работата си по албумите на Kanye West.

 

 

Друго парче от албума - "Invisible" беше пуснато онлайн наскоро, придружено от филм, създаден от признатия режисьор от Лос Анджелис - Brian Bress.

 

 

Чети: Pet Shop Boys издават албум през септември

 

 

В "Elysium" са включени 12 нови песни с топъл, дълбок електронен саунд и оркестрални аранжименти от Joachim Horsley, Andrew Dawson и Ben Leathers. Повечето от бек вокалите в песните са поверени на ветераните Oren, Maxine и Julie Waters, чиято дългогодишна кариера се разпростира от The Jackson Five до Adele, както и на певеца и композитор James Fauntleroy.

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика