Kem позлатен в САЩ

 

Последният албум на Kem, Intimacy с продажби от над 500 000 копия

 

 

Дискът му вече е златен в САЩ.

 

„За мен е чест, че музиката ми се цени”, споделя Kem. „Да знаеш, че феновете се наслаждават на албума ти и той достига златен статус, е истинско признание за мен. Изпитвам страхопочитание към непрестанните дози любов и подкрепа, с които почитателите ме зареждат”.

 

 

Записът Intimacy e вдъхновен от дълбоките лични уроци на Kem за това що е интимност. Талантът предлага на феновете си възможност да се докоснат до него така, както никога досега – музикално, лирично и визуално.

 

 

„Работих повече от 5 години върху този проект – период, в който се сблъсках с много лични изпитания. Това ме предизвика да спра за момент, за да опозная себе си душевно, да направя преоценка на взаимоотношенията си, връзката си с Бог и отношението ми към музиката. Това, което разбрах за себе си е, че е жизненоважно да отделям повече време на всяко едно от тези неща”, искрен е Kem.

 

Албумът Intimacy включва колаборации със соул дивата, носителка на Грами, Jill Scott, както и с легендата на Motown Records David J. Van dePitt.

 

 

От Intimacy са издадени общо 4 хит-сингъла

 

 

Първият, „Why Would You Stay” беше номиниран за 2 Грами отличия (Най-добро представяне на R&B изпълнител и Най-добра R&B песен) и оглавяваше няколко седмици класацията на известното американско радио Urban AC. Следващите два сингъла „Share My Life” и „If It`s Love”  се изкачиха до Топ 5 на същата класация, а последният сингъл „You`re On My Mind” в момента е в Топ 10 и продължава да се изкачва все по-нагоре.

 

Intimacy е третият студиен албум на Kem след дебютната му тава Kemistry, включваща хита „Love Calls”, и вторият му запис Kem: Album II, който дебютира на 5-то място в класацията на Билборд Топ 200.

 

 

Още музика