Aerosmith го могат още!

 

Групата пусна видеото на "Legendary Child"

 

 

В края на май Аеросмит представиха за пръв път „Legendary Child” на финала на последния сезон на American Idol. “Legendary Child” е пилотният  сингъл от дългоочаквания нов албум на бандата – „Music From Another Dimension”, който ще излезе на 6 ноември (Вирджиния Рекърдс/Sony Music).

 

 

Чети: Linkin Park извадиха нов сингъл

 

 

Песента е първият запис на бандата след 8 години творческа пауза. Сега те се завръщат с нов сингъл, албум и турне и доказват, че не случайно са определяни като „Най-великата американска рок банда”. В момента групата е по средата на американското си лятно турне, озаглавено "The Global Warming Tour”, където представят на феновете голяма част от новите парчета.

 

 

 

 

Аеросмит са една от най-популярните и успешни рок групи на всички времена! Огромното им наследство включва продажби от над 150 милиона албума по целия свят, от които 55 златни, платинени и мултиплатинени плочи, както и един диамантен сертификат за албума „Greatest Hits”. Бандата има множество награди и отличия, част от които: 4 награди Grammy, 10 награди MTV Video Music Awards и 7 American Music Awards. През 2001-ва година, Аеросмит бяха приети в „Рок енд Рол Залата на Славата”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика