Чакаме истината за любовта от P!nk

 

Предстоящият шести студиен проект на певицата ще се казва "Тhe Тruth Аbout Love"

 

 

Чрез видео съобщение до феновете, излъчено в интернет, суперзвездата P!nk обяви обяви името и датата, на която ще излезе новият й студиен проект. Албумът „The Truth About Love” излиза на 17.09. в САЩ, а ден по-късно ще се състои и европейската му премиера.
„The Truth About Love” излиза в стандартна и делукс версии. Делукс изданието ще се продава единствено чрез сайта www.target.com и ще включва 4 допълнителни песни.

 

 

Във видео обръщението си P!nk разказа, че кипи усилена работа в студиото по завършването на записите. Екипът на певицата включва продуцента Грег Кърстин  (Lily Allen, Red Hot Chili Peppers, Foster The People & The Shins), с когото тя работи за първи път и продуцентите от предишните й проекти - Max Martin и Shellback, Billy Mann и Butch Walker. В албума участва композиторът и продуцент Dan Wilson (Someone Like You на Адел). P!nk сподели, че посвещава песните в албума на различните състояния и страни в любовта – тъмни и светли, щастливи и тъжни.

 

 

Чети: Aerosmith го могат още!

 

 

Първият сингъл от проекта “Blow Me (One Last Kiss)”, който излезе на 4 юли беше изключително добре приет от американските и британски радиостанции. Сингълът вече може да бъде намерен и в дигитален формат. Песента, написана от P!nk и Greg Kurstin, даде абсолютна заявка, че Пинк се завръща на музикалната сцена, при това по най-добрия начин.

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика