Направи новото видео на Jimmy Cliff

 

Музикантът търси твоя талант

 

 

Universal Music ти предлага уникална възможност! Създай новото видео на реге легендата, носителят на Грами и член на Рок`енд`Рол залата на славата - Jimmy Cliff! Парчето, към което се търси най-оригинално видео, е „One More”. Песента е заглавният сингъл от новия албум на Jimmy "Rebirth", с продуцент пънк величието Tim Armstrong.

 

 

Най-добрите lклипове ще бъдат номинирани за наградите Genero 2012 и ще се борят за награди на обща стойност 25 хиляди долара, а победителят ще получи световна слава и 4 хиляди. Финалистите и победителят ще бъдат избрани лично от Jimmy Cliff, а негови верни помощници ще бъдат представители на Universal Music и Genero.

 

 

Чети: Чакаме истината за любовта от P!nk

 

 

REBIRTH е първият албум на Jimmy за последните 7 години. Реге тавата е продължение на „Sacred Fire”, oпределено от американското издание на сп.Rolling Stone като „най-добрата музика от десетилетия...тенорът му все още се извисява”.

 

 

Заедно с Боб Марли, Jimmy Cliff е един от родоначалниците на регето. Със своя филм „The Harder They Come”, изпълнителят спомага за популяризирането на ямайското реге не само като музика, но и като култура и начин на живот.  Първия си хит, „Hurricane Hattie”, талантът издава на едва 14-годишна възраст. Именно с него Jimmy стартира своята почти 50-годишна музикална кариера, през която печели множество престижни отличия, между които най-ценния орден на Ямайка – Order of Merit.

 

 

Новата тава на Jimmy Cliff, Rebirth, ще излезе на 17-ти юли на музикалния пазар.

 

 

Чуйте "One More" на Jimmy Cliff и запретвайте ръкави!

 

 

 

 

За повече информация за конкурса, посетете http://genero.tv/jimmycliff/.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика