Frank Ocean се купува като топъл хляб

 

Дебютният му албум "Channel Orange" вече е на пазара

 

 

24 годишният изпълнител Frank Ocean предизвика същински фурор с издаването на дебютния му албум "Channel Orange". За броени дни тавата се изкачи на върха на класацията за албуми на iTunes  в цели 10 страни, между които  Англия, САЩ и Дания, и влезе в топ 10 на още 9! От изминалата седмица за чаровника има 1,3 милиона публикации в Twitter, а името му е споменато в повече от 5,200 блога.

 

 

В музикалните среди Frank Ocean е известен отдавна. Той е създател на песни за топ имена като Justin Bieber, Beyonce, Brandy и John Legend. Въпреки това светът узна за потенциала на Frank едва миналата година с излизането на микстейпа му Nostalgia, Ultra, забелязан от Def Jam Records и преиздаден като EP. През 2011-та Frank Ocean съобщи официално, че работи по новия общ албум на рап титаните Jay-Z и Kanye West – Watch The Throne. След като създава супер хитовете за дуото „No Church in the Wild” и „Made In Amerika”, талантът се отдава изцяло на работа върху авторски парчета.

 

 

 

 

 

Синглите „Novacane” и „Thinkin Bout You” му печелят огромен брой почитатели, ненаситни за още от изумителния иновативен R&B стил на Frank. В съчетание с магнетичен глас, и романтични любовни излияния, музиката му се превръща в най-неустоимото предложение през този месец, при това вече не в EP, а в цял завършен албум “Channel Orange”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика