Стелияна Христова пусна втори сингъл

 

Песента е озаглавена "Втори опит"

 

 

Новият сингъл на Стелияна е озаглавен „Втори опит” и представя младата звезда в нова музикална светлина. За първи път българските зрители ще я видят като разкрепостена млада дама, която не се страхува да рискува в любовта! Освен със закачлив текст, „Втори опит” грабва с горещо денс звучене.

 

 

Доволна съм, че експериментирам с ново звучене. Мисля, че това е стил, който много ми подхожда и вярвам,че ще се хареса на много хора на моята възраст. По-голямата част от следващите ми нови песни ще  бъдат с подобно звучене – по-бързи, ритмични и жизнерадостни. Мисля, че ще успея да изненадам публиката – едва ли някой е очаквал нещо подобно от мен”, споделя Гласът на България.

 

 

Чети: Bieber + Timberlake = ?

 

 

Автори на песента са един от най-успешните британски продуценти – Si Hulbert (One Direction, Sugababes, Professor Green, Lemar, Ed Sheeran, Gabriellа Cilmi, Ceelo Green, Flo Rida, Light Bulb Thieves, Bob Sinclar, Mutya Buena) и холандският продуцент и изпълнител Allan Eshuijs (Cascada, Yvonne Catterfeld, Ch!pz, Sandy Molling).

 

 

Автор на българския текст е Лора Димитрова, а по аранжимента са работили подгласничката на Стели в „Гласът на България” Невена Колева и творческият й партньор Велизар Ангелов (a.k.a Apo&Nevena).

 

 

Песента ще бъде издадена и на английски език, за да може да представи Стелияна Христова и на европейската музикална сцена.
В близките дни предстои заснемането на видеоклип към „Втори опит”.

 

 

Ексклузивната премиера на парчето ще е тази вечер в "Шоуто на Слави".

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика