Ники Минаж гостува в Мюзик Пойнт по Хоризонт

Ники ще разкаже за работата си по албума Pink Friday: Roman Reloaded

 

 

Най-новото музикално шоу на програма „Хоризонт” на Българското Национално Радио ви среща с актуалните хитовете на Америка и Великобритания. Всеки петък между 7 и 9 вечерта в Мюзик Пойнт водещият Младен Петков представя шампионите в ефира от двете страни на Атлантика.

 

 

В предаването освен хитовете можете да чуете новини и любопитни факти около звездите, които диктуват модата в класациите. Включена е и тематична класация или най-добрите хитове на определен артист.

 

 

Мюзик Пойнт е международен проект, който се записва в Северна Каролина, САЩ, монтира се в Брайтън, Великобритания и се излъчва в цяла България на вълните на програма „Хоризонт”.

 

 

В изданието тази вечер очаквайте интервю с Ники Минаж, в което тя разкрива подробности за работата си по номер едно албума Pink Friday: Roman Reloaded и споделя защо розовото е любимият й цвят.

 

 

Младен ще ви запознае с афробийтс модата на Острова и ще разкаже историята на най-амбициозната латино звезда в поп музиката и киното. Бъдете с шоуто, за да чуете и една българска перспектива за лятото в Америка.

 

 

Очаквайте хитове на Rita Ora, One Direction, Ellie Goulding, Calvin Harris, Justin Timberlake и много други.

 

 

Мюзик Пойнт се излъчва всеки петък от 7 до 9 вечерта.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:
 

Още музика