Marina And The Diamonds - Power & Control

 

За надмощието и контрола във връзките...

 

 

След влязлата в топ 10 песен “Primadonna” и застаналия под номер 1 албум “Electra Heart”, Marina And The Diamonds черпи с още еднa хапка вдъхновяващ поп с новото си парче “Power & Control”. Написана съвместно със Steve Angello от Swedish House Mafia и продуцирана от Greg Kurstin, песента “Power & Control” е втори сингъл от новото CD “Electra Heart” на уникалната уелска певица, коeто дебютира на #1 в британския чарт за албуми.

 

 

 

 

С интелектуален и остроумен текст за болките на любовта, подкрепен от забавни електро синтезатори, “Power & Control” е перфектното парче, което да представи албума “Electra Heart” – една изключително искрена история за идентичността, любовта, отхвърлянето, безнадеждното влюбване и обречения романс, но и за надеждата, при това примесени с чувство за хумор и британска ексцентричност.

 

 

Електро-поп албумът “Electra Heart” представлява една своеобразна стъпка встрани от инди поп и ню уейв стила на първия албум на Marina. След появата на “Radioactive” като промо парче през септември 2011 година и oфициалният първи сингъл “Primadonna”, който излезе през март тази година,  “Power & Control” беше логичната и чакана следваща стъпка.

 

 

“В парчето става дума за борбата за надмощие в една връзка”, казва Marina Diamandis, както е рожденото име на певицата, и добавя: “Винаги единият от двамата иска да доминира”.

 

 

Албумът “Electra Heart” на Marina Аnd The Diamonds е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика