The Script представят "Hall of Fame"

 

Песента ще бъде представена на откриващия концерт за Олимпиадата в Лондон

 

 

Уравнението е The Script + will.i.am = убийствено ново парче. Ирландската банда The Script и will.i.am от Black Eyes Peas в една неочаквана комбинация, а резултатът е новият сингъл "Hall of Fame".

 

 

Триото от Дъблин  – Дани О’Донахю, Марк Шийън и Глен Пауър заедно с will.i.am  – ще представят на олимпийската музикална сцена новия си общ проект – сингълът "Hall of Fame". Песента е написана от групата, записана в Sphere Studios в Лондон, продуцирана от ирландското гуру Jimbo Barry и смесена от Mark ‘Spike’ Stent (Coldplay, Muse, Oasis, No Doubt).

 

 

 

 

"Hall of Fame" ще влезе в предстоящия албум на групата, озаглавен ‘#3’ и планиран да излезе на 3 септември. Сингълът е с доста различно звучене от досeгашния стил на The Script, за което „вина” има и специалното участие на  will.i.am, автор на текста и съавтор на аранжимента.

 

 


За "Hall of Fame", Марк Шийън казва: "Искахме да пресъздадем в музиката възможно най-много от положителна емоция на текста. Определено това е най-веселото и бързо парче, което някога сме създавали”.

 

 

С два No.1 албума в сметката – през 2008 едноименният дебютен албум и двойно платиненият "Science & Faith" от 2010, и 4 милиона продадени копия по целия свят  - The Script се готвят тази есен да направят хет-трик.

 

 

Статистиката до момента е с впечатляващите над 100 милиона гледания в YouTube, 1.5 милиона последователи в twitter и над 3.6 милиона фен база във фейсбук.  Да не забравяме 2 номинации BRIT и редица разпродадени концертни зали и стадиони, включително Aviva Stadium в Дъблин.

 

 

Това е началото на цяла нова глава за The Script.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика