Estelle - Wonderful Life

 

Песента е включена в третия албум на изпълнителката “All Of Me”

 

 

Всеки има нужда от време на време напомняне, че животът не е чак толкова лош и слънчевата нова песен на изпълнителката на Atlantic Records, Estelle, постига именно това. “Wonderful Life” е всичко онова, което е необходимо за да ти оправи настроението и да си кажеш, че животът наистина може да бъде прекрасен.

 

 

Във видеото към парчето, режисирано от Iren Sheffield, виждаме как британската певица пътува по света, докосвайки се до най-различни култури, изнасяйки концерти вечер след вечер, срещайки се с многобройните си фенове от различни точки на земното кълбо – от Швеция, Москва, Ямайка и… България, защото през месец май страната ни беше спирка от турнето на чаровната изпълнителка, чиято усмивка и за миг не слиза от лицето й.

 

 

Чети: Pitbull feat. Shakira – Get It Started

 

 

“Wonderful Life” е трети сингъл от актуалния албум на Estelle, “All Of Me”, който попада в топ 12 на Idolator за най-добрите албуми за 2012 година (до момента).

 

 

 

 

Албумът “All Of Me” на Estelle е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на  Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика