Beck’stage на Spirit of Burgas също прегря

 

Емоционалните изпълнения на сцената на Beck’s се излъчваха на голям екран

 

 

Освен взривяващите хитове на големите звезди, изключителен интерес на Фестивала SPIRIT of Burgas предизвика и Beck’stage  - сцената.

 

 

Beck’stage се наложи като едно от предпочитаните места на път за основната сцена, а повечето от феновете бяха изкушени и се връщаха неколкократно на нея. Така Beck’stage предложи истински концерти.

 

Професионална подкрепа на изпълнителите на Beck’stage сцената отново бяха група “Maze”, които направиха музикалната емоция още по-вълнуваща.

 

И през втората вечер атмосферата на Beck’stage беше в унисон с емоциите и програмата от Фестивала. Вдъхновени от взривяващото шоу на The Prodigy, някои от участниците на Beck’stage се „престрашиха” да изпеят Fire Starter и Breathе. Една от версиите беше на англичанин, който даде всичко от себе си на сцената на Beck’s.

 

 

 

 

 

Сред най-предпочитаните парчета от листата с чужди изпълнения категорично се наложиха тези на Korn. Did My Time се оказа фаворит, а повечето от изпълненията, които прозвучаха от Beck’stage, бяха на много добро ниво. 

 

 

БГ хитовете също изкушиха участниците на Beck’stage. Фаворити се оказаха „Дим да ме няма” и “Две следи” на Д2,  но “Колело” на П.И.Ф и „Обичам” на The Pomorians също раздвижиха и предизвикаха овациите на публиката на Beck’stage. 

 

 

Освен от мъжката част от феновете, които бяха по-активни през първата вечер на SPIRIT of Burgas, на Beck’stage се качиха и много от дамите. Повечето от тях заложиха на по-романтичното „Две следи”.

 

 

Чети: Estelle - Wonderful Life

 

 


Емоционалните изпълнения на всички участници на сцената на Beck’s се излъчваха в реално време на голям екран, като участията им се възпроизвеждаха върху визия на Основната сцена на SPIRIT of Burgas. Купонът на сцената на Beck’s продължава и трите вечери на феста.

 

 

Всички изпълнения на Beck’stage ще бъдат качени на сайта на Beck’s - www.becks.bg, както и на страницата на немска марка бира номер едно в света във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.

 

 

Beck’stage е инициативата, организирана от Beck’s специално за всички фенове на музиката. Като партньор на SPIRIT of Burgas немска марка бира номер едно в света се стреми да предлага на почитателите си нестанадартни и вълнуващи емоции, такива, които да насърчават индивидуалността и смелостта на феновете да следват смело желанията си. Това съответства и на новия слоган на Beck’s – Follow your inner compass („Следвай вътрешния си компас”), и са част от комуникационната платформа на марката.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика