Rick Ross - God Forgives, I Don't

 

Петият албум на хип-хоп великанът е вече на пазара

 

 

"Както физически, така и музикално е много голям ... подобно на Синатра гласът му внушава непоклатима, но овладяна самоувереност...Това го прави нещо като мотиватор. Чувствайте се като него, и скоро ще се превърнете в собствения си шеф" - The New Yorker

 

 

"Слушайте която и да е радиостанция за хип-хоп в продължение на 1 час, и няма как да не чуете парче на Рик Рос ...той е на върха. Рик проявява признаците на мейнстрийм икона - харесва се на пълния спектър от слушатели... Три от последните му четири албума дебютира под номер 1 в класациите. Новият му албум God Forgives, I Don't е различен и ще шокира всички в музикалната индустрия" - GQ.

 

 

Чети: Carly Rae Jepsen повдигна завесата за албума си

 

 

Преди няколко седмици американският хип-хоп елит се събра в лъскав хотел в Манхатън. Причината - кралят на жанра Рик Рос съобщи премиерната дата на дългоочаквания му 5-ти албум, God Forgives, I Don't. Хип-хоп босът използва момента да представи предстоящите издания на собствения си лейбъл, Maybach Music Group.

 

 

"Преди да дойда на тази позиция си обещах, че никога няма да я приемам като даденост. Точно това правя в новата си продукция... това е най-доброто, което съм създал до момента. God Forgives, I Don't е много тъмна история... и много лирична. Музиката е на по-високо ниво. Не очаквам нищо друго освен най-добрите резултати. Това е нужно и аз съм готов да го осигуря", сподели Рик Рос пред очакващата тълпа, събрана на прес конференцията в Манхатън.

 

 

"Убедени сме, че Rick Ross е част от елита; един от най-талантливите и покоряващи изпълнители в индустрията. Той свърши невероятна работа по изграждането на свой уникален бранд и имидж. Вълнуващо е да бъдем част от неговия бизнес", споделя Joie Manda, президент на Def Jam Recordings.

 

 

"Имаме Jay-Z, Kanye West и Lil Wayne - и Eminem, който е крал на собствената си територия", каза Елиът Уилсън от Rap Radar пред GQ. "И на върха на всичко това е Rick Ross."

 

 

И понеже "всичко това" не е достатъчно, Рик покани суперзвездата Usher за участие в "Touch'N You" -първия сингъл от албума.

 

 

 

 

Разбиващото парче е продуцирано от Rico Love и задава посоката за вероятно най-епичния и амбициозен проект на Рик до момента.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика