The Amity Affliction издават нов албум през октомври

 

“Chasing Ghosts” е последовател на предишния албум на бандата “Youngbloods

 

 

Австралийците The Amity Affliction, избрани от списание Alternative Press за една от топ 100-те банди, които задължително трябва да бъде чута през 2012 година, са готови с дебютния си за Roadrunner Records албум, “Chasing Ghosts”.

 

 

Тавата ще излезе на музикалния пазар на 1 октомври. Албумът е последовател на предишния диск на бандата “Youngbloods”. The Amity Affliction са работили в студиото с продуцента Michael “Elvis” Baskette (Blessthefall, Incubus), а фронтменът Joel Birch хвърля малко светлина върху това как е вървял творческия процес:

 

 

Да работим с Elvis се оказа най-якото преживяване за Amity, откакто започнахме да правим записи за първи път преди осем години. Невероятно е. А освен това подходихме към този запис много по-подготвени, откогато и да било преди, така че всичко е наистина много много добре.”

 

 

След това  Birch добавя: “Много харесваме новите песни. Имам усещането, че стана цял един запис със страхотни парчета в него, които обичаме много, всяко едно от тях, а това не се е случвало досега. Най-накрая написахме албум, с който да се гордеем от началото до самия му край, без пълнежи в него.”

 

 

Чети: Rick Ross - God Forgives, I Don't

 

 

Певецът коментира също и насоката на текстовете в “Chasing Ghosts” разкривайки: “Опитах се да излея мислите си по начин, по който да могат да достигнат до хората на едно по-лично ниво в сравнение с “Youngbloods” и съм горд, че същността и дълбочината не са се изгубили или разводнили.”

 

 

Албумът “Chasing Ghosts” на The Amity Affliction ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, официален лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика