Втора седмица номер едно за The Wanted

Последна седмица на върха?

 

Втора поредна седмица Glad You Came e най-често чуваната песен по щатските радиостанции. Според  MediaBаse 24/7 момчетата от The Wanted са били излъчени  13582 пъти в Америка - едва с около 100 повече сравнено с миналата седмица и изглежда, че максимумът вече е достигнат.

 

Конкуренцията им One Direction също не се справят много добре. В седмата си седмица от участието си What Makes You Beautiful e на номер 12. За сравнение – в седмата си седмица в същия чарт The Wanted бяха вече на номер 9.

 


Очакванията Katy Perry да достигне първото място с Part of Me засега са в застой, тъй като друг хит се радва на инерция от няколко седмици насам и в момента е на крачка от върха – дебютът на Fun. We Are Young. 

 


Flo Rida също се готви за пореден номер едно в Америка. Wild Ones със Sia бележи най-голям скок в излъчванията отвъд  Атлантика и вече е на номер 4. Sia участва и с David Guetta в Titanium – най-доброто ново попълнение в ТОП 40 на еърплея.

 


Седмица след като помогна на Jennifer Lopez да атакува чарта с Dance Again,  Pitbull влиза смело и соло с Back In Time. Песента е от предстоящата трета част на филма Мъже в Черно.

 


След шума около промоцията на завръщането на Madonna една от основните равносметки е, че Кралицата на поп музика отбеляза най-големия спад в продажбите между първата и втората седмица от излизането на проекта MDNA. Според Форбс Madonna дебютира на номер едно с 359 хиляди продажби и на следващата седмица са регистрирани 46 хиляди. Въпреки негативните реакции на критиката поредният й сингъл от албума Girl Gone Wild намери място сред 40-те най-излъчвани в Щатите и дебютира на номер 40.

 

 

Силно завръщане за Rihanna тази седмица. Последният й по-голям хит We Found Love успя да прекара 6 седмици на върха в MediaBase 24/7. В момента тя има четири сингъла в класацията като най-добрият е новото предложение Where Have You Been – вече наложено заглавие в британския денс чарт. В щатското поп радио подреждане тракът се изкачва от 106-та на 50-та позиция като в момента е 14-ят най-излъчван хит по KIIS-FM, Лос Анджелис.

 

Ето и трите най-излъчвани хита в Щатите за миналата седмица според MediaBase 24/7:

 

1. The Wanted – Glad You Came

 


2. Fun. – We Are Young f/ Janelle Monae

 


3. Katy Perry – Part of Me

 

 

Още музика