Двойнички на Gaga превзеха мол

 

Тризначките със специална мисия от Големия Брат да примамят ексцентричната певица във VIP Brother

 

 

Вяра, Надежда и Любов изненадаха посетителите на столичен мол вчера, появявайки се преобразени като Лейди Гага. Стайлингът им беше поверен на една от най-ексцентричните български модни дизайнерки Мира Бъчварова, както и на екип от гримьори и фризьори,  които буквално преобразиха сестрите.

 

 

Стотици желаещи се надпреварваха да се снимат с Тризначките, но малцина успяха. Щастливците трябва да тагнат снимката си във Facebook профила на VIP Brother Bulgaria, за да участва в томболата за покани за концерта на Лейди Гага на 14 август, вторник.

 

 

„Работата ми по мисията на Big Brother беше страхотно преживяване. Самата аз винаги черпя вдъхновение от необичайното и авангардното. Момичетата бяха страхотни“, сподели Бъчварова.

 

 

Виж и: Парти дракон: Sven Vath

 

 

Преобразяването на Тризначките е част от специалната мисия на Big Brother, която цели да примами поп иконата в къщата на VIP Brother. Всичко ще приключи във вторник, 14 август, когато Вяра, Надежда и Любов ще бъдат на концерта с цел да стигнат до Гага с надежда да приключат успешно своята задача.

 

 

Повече за мисията може да разберете във вторник, 14 август в „Здравей България” по Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу