Предстои ни горещ парти уикенд

 

Davide Squillace и Matthias Tanzmann идват на Cacao Beach по покана на Метрополис

 

 

Най-горещият уикенд на Cacao Beach, организиран от Metropolis, ще стартира на 17 август с двама от резидентите на един от най-популярните парти-брандове в меката на електронната музика Ibiza – CircoLoco.

 

 

Специално за него пристигат  Davide Squillace от Неапол, Италия и Matthias Tanzmann от Лайпциг, Германия, който идва в България за първи път.

 

 

Тандемът, заедно с Metropolis DJs, ще представи своята изключително продуктивна колаборация. За времето, в което пускат заедно (вече половин десетилетие), Squillace и Tanzmann са постигнали забележително разбирателство зад пултовете, като италианецът отговаря за замечтаното, но динамично трайбъл техно звучене, а германецът е пазителят на запазената марка на парти бранда – чистият танцувален хаус.

 

 

Сетовете им заедно са качествена подборка от най-силното на европейската сцена в момента.

 

 

Изключително важно за серията CircoLoco, стартирала особено скромно в понеделнишките вечери в малък клуб в Ибиса, е любопитството към новото в електронния ъндъграунд. Именно гарантираната селекция прави поредицата емблема на съвременната клубна денс култура, с резиденции и участия във всички най-големи електронни фестивали и клубове в цял свят.

 

 

Билетите за партито все още се продават на цена от 20 лева в мрежите на Eventim и Tickestream, но вече са на свършване.

 

 

Остава само да посрещнем изгрева с лудия клоун – най-копираната парти визия в последното десетилетие!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу