15 часа Sven Vath

 

Съчета емоцията от многохиляден рок  и интимността на частното парти в уникално Beck’sperience преживяване

 

 

Близо 15-часов сет направи Sven Vath при тазгодишното си гостуване у нас по покана на Metropolis. Изключителното събитие наложи трикратно отлагане на полета му с над 5 часа. С напускането на родна земя, той остави зад гърба си най-силното си до момента представяне в България.

 

 

Диджеят беше специалният гост на най-чаканото парти на Cacao Beach, което започна на 18-и и приключи в късния следобед на 19-и август. Партньор на Метрополис на едно от най-горещите музикални събития у нас и този път беше немска марка бира номер едно в света Beck’s.

 

 

Събитието стартираха организаторите от Metropolis DJs, които подгряха публиката с качествена селекция от танцувално техно и хаус. Малко след полунощ зад пулта застана един от най-успелите зад граница български диджеи и продуценти – KiNK Live.

 

 

 

 

Събитието, посетено от над 6 000 човека, бе най-голямата сцена, на която се е качвал KiNK в България, след близо десетилетие успешни издания и участия на най-престижните форуми, клубове и партита в Европа и цял свят. По време на сета си Страхил Велчев, както е истинското му име, забавляваше публиката освен с разчупени и танцувални бийтове, и с различни машини, семплери и ефекти, като няколко пъти дори застана зад микрофона, а в сета му с ексклузивно се включи и приятелката му – певицата Rachel Row няколко импровизации.

 

 

За поддържане на високия градус на настроението на публиката преди появата на Sven Vath допринесе и Beck’s със специалните музикални награди, които марката беше подговила за своите фенове - парти гривни, музикални слушалки и музикален плейър.

 

 

В около 2 в полунощ публиката избухна в бурни аплодисменти още с появата на Sven Vath зад пултовете. Титанът в световната денс култура включи страната ни в настоящото си турне под заглавие The Year of the Dragon.

 

 

 

 

Никой на световната сцена, освен Свен Вет, не може да направи това, на което станахме свидетели през уикенда” – убеден е Ясен Петров от Метрополис. „Той е уникален артист, над моментните моди в електронната музика, винаги актуален. Не се ограничава в един стил, черпи отвсякъде и прави всяко свое участие неповторимо приключение, в което публиката е постоянен спътник и участник. У нас беше 15 часа непрекъснато зад пулта! Никой друг не е правил това досега – да овладее и създаде треската и емоцията от рок концерт пред хиляди фенове в събота вечер и да завърши с интимната атмосфера на частното парти пред няколко десетки човека в красивия неделен следобед” – допълват организаторите.

 

 

 

 

Сетът на Свен Вет у нас стартира с танцувални техно вибрации - от най-елегантните, до най-тежките вариации на стила. След това плавно премина към експериментален минимал, хаус и футуристичен транс, за да достигне до Music Sounds Better with You на Stardust и Дона Съмър, които звучаха едновременно с красивия изгрев на плажа.

 

 

Чети и: Kaskade & Skrillex - Lick It

 

 

Настъпването на сутринта обаче не сложи край на музикалното пътуване, което продължи в центъра на Слънчев бряг до късния следобед. Частният самолет на звездата три пъти смени графика си на излитане, защото Свен, напълно увлечен от настроението, любовта си към музиката и топлия контакт с българската публика, не искаше да приключи партито преди абсолютно крайния срок за тръгване. А партито му, осъществено с подкрепата на Beck’s,  определено остава едно от най-големите събития тази година.

 

 

Партито на Sven Vath се проведе с и медийната подкрепа на tochka.bg.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу