Жената Котка е най-бързият супергерой в България

 

Хиляди почитатели на шоуто VIP Brother във Варна се снимаха на столa от Изповедалнята

 

 


Турнето на Супергероите на VIP Brother във Варна приключи с участие в най-големия нощен спринт, организиран като част от Националната кампания “Най-бързият месец на планетата”. 

 

 

Супермен, Жената Котка, Дарт Вейдър и Спайдърмен се състезаваха на 30 метра в специално създадена за тях категория на маратона. Най-висока скорост разви Жената Котка, а най-бавен бе Дарт Вейдър.

 

 

 

 

Хиляди фенове на Big Brother изчакваха търпеливо реда си да се снимат на стола от Изповедалнята, който в продължение на три дни бе разположен на плажа „Рапонги”, а вечер – на входа на Морската градина. Всички фенове имаха и шанса да участват в томбола, която ще ги заведе на пътешествие до най-новата Къща на VIP Brother. Снимките от трите дни във Варна вече са качени на страницата на VIP Brother Bulgaria във Facebook. Всеки, който намери снимката си и се отбележи, ще бъде включен в томболата на 10 септември. Името на победителя ще бъде обявено във Facebook и на официалната страница на шоуто.

 

 

Чети и: Супергерои в новия сезон на VIP Brother

 

 

Във Варна Супергероите имаха и специална мисия – да заснемат любителски видео материали, които разкриват неподозирана страна от тяхната самоличност. В какво се забъркаха  Супермен, Жената Котка, Дарт Вейдър и Спайдърмен и как реагираха гостите на Варна на тяхното присъствие, може да разберете следващата седмица на страницата на шоуто във Facebook.

 

 

Още за маратона на Супергероите във Варна гледайте в понеделник, 27 август в “Здравей България” по Нова Телевизия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу